http://i47.tinypic.com/xkpusm.jpg

zaterdag 14 september 2013

kaartensketch scrapplezier

http://scrapplezier.blogspot.nl/2013/08/kaartensketch-14.html kaartensketch.. lang niks meer geplaatst.. veel te druk gehad.. Dankjewel Yvon voor het draaien van mijn foto :)

7 opmerkingen:

Wilma zei

☺☺☺ Het beeldscherm optillen is geen optie.....dus mijn hoofd maar gebruikt ☺☺☺ om dit kaartje te BEWONDEREN. Heel MOOI gemaakt.
Fijn weekend en liefs Wilma

Yvon van Heugten Doensen zei

O, die is gaaf geworden Cissy, bedankt voor het meedoen hoop dat Esther hem ook nog plaatst dan nog 2 deelnemers en kan de prijs eruit, hoop dat we er 5 halen

groetjes yvon

Alida zei

wow Cissy, wat mooi gemaakt, wat leuk met die handschoentjes en die kantjes, helemaal super, wat leuk dat je meedoet met de challenge bij ScrapPlezier.

Marja zei

Hoi Cissy, ik heb nooit geweten dat jij ook een blog hebt! Wat heb je een superleuke kerstkaart gemaakt zeg en ook heel veel andere leuke dingen. Ik ben gelijk volger van je geworden hoor!

CEE zei

Superleuke kaart, eens wat anders dan vierkant of rechthoek.
groetjes,
Carla

Marjolijn van Elsberg zei

Echt een superleuk winters kaartje, zo mooi!
En mag ik je iets vragen, heeft jouw blog een naam? En staat die genoteerd? Ik kwam via jouw reactie op mijn blog bij je gegevens (dan klik ik op jouw naam)maar daar staat bij, mijn blog, jouw blog dus, alleen een heel klein puntje als ik daarop klik kom ik hier maar je ziet dus niet echt dat je een blog hebt, jammer want je maakt zo'n leuke dingen, die willen we graag zien als bloggers onder elkaar! Misschien kun je er iets aan wijzingen?

lieke zei

Super mooi kaartje!

Groetjes lieke