http://i47.tinypic.com/xkpusm.jpg

zondag 9 september 2012

Millies create your art design team poging

Bij Millies creat your art zoeken ze een nieuw designteamlid en ik ga een poging wagen. Onderstaande lo is volgens de sketch. Het papier is basic grey.. vind ik super papier.. mooie kleuren. Ook natuurlijk kant gebruikt, ik gebruik heel vaak kant op een lo. de roosjes zijn gemaakt met de english rose stans De swirl is er eentje van memory box, gesneden met de big shot. Op de foto zie je mijn dochter Richelle tijdens haar eindmusical..ze speelde een snoepmeisje
de tweede lo is al een oude maar bij mij favoriet door zijn eenvoud vind ik hem super mooi.. op de foto beide dochters en dat is ook behoorlijk uniek omdat oudste dochter een hekel heeft aan foto's
De derde en laatste lo die ik wil laten zien is ook van Richelle..ze had geen zin in een foto en deze blik was het resultaat. de hartjes zijn gestanst met een deeper edge pons van martha steward.. ik heb een aantal van deze stansen en vind ze helemaal geweldig.

8 opmerkingen:

. zei

Wat een leuke lay out's heb je gemaakt.
Fijn dat je mee doet. Na 14 oktober laten we je weten of je gewonnen hebt.

Groetjes,
Renate

Wiebine zei

Leuke layouts heb je gemaakt cissy, en ach.. dat de kids niet meer op de foto willen, klinkt heel bekend, al valt het nu bij ons wel weer mee (16 en 14 jaar)
groetjes,
wiebine

dithny zei

Leuke lootjes cissy!Leuke style van scrappen heb jij!
Liefs,
Dithny

Alexandra zei

Wat superleuk dat je meedoet met de DT call. Leuke layouts heb je gemaakt, die eerste vind ik vooral super. Je dochter had wel een hele leuke rol in de musical:)

bmartes zei

Wat een mooie lootjes!!
Vooral de bovenste...mooi die close-up van je dochter!
Groetjes,
Arja

Rianne zei

Jeetje wat een productiviteit zeg; 3 lootjes!

Ik vind ze stuk voor stuk leuk :)

Succes met je call!!

sylvana zei

ziet er super uit

Marielle zei

Wat een mooie en leuke layouts heb je gemaakt, zien er super uit en ook die foto's zijn prachtig.
Liefs Marielle